Úgy gondolod, hogy pénzügyi problémád van? Vagy fogalmad sincs, hogyan létezz az üzleti életben? Mi lenne, ha nem léteznének problémák?

Ezen az egy napos tanfolyamon elkezded felfedezni, hogy mi az, ami valójában lehetséges az üzlettel és a pénzügyeiddel. Nem csak vállalatoknak, vállalkozások tulajdonosainak vagy vállalkozóknak ajánljuk, fedezd fel, mit tudsz teremteni az életedben és az életedként.

Tanulj meg olyan kérdéseket feltenni, ami megváltoztatja a korlátozásaidat, és elkezd valami nagyszerűbbet teremteni annál, amit azelőtt az életedben és a pénzügyeidben fontolóra vettél.

"Ez az életed, nem egy teszt - választanod kell, teremteni kell, lehet mókás is számodra, és lehet többet is kérni." Simone Milasas, az ÜZLET ÖRÖME alapítója és szerzője

Ezt mondták mások:

"Miután használtam a tanfolyamon tnult eszközöket, több bevételi forrásom lett, és több profitom. Könnyű volt, mókás, és még mindig azt kérdezem, mi egyéb lehetséges." Sam, AusztráliaMore Information:

Ebből a videóból többet megtudhatsz erről.

Üzlet a gyakorlatban 1 napos kurzus – Szeptember 2. – Regisztrálj itt


World wide Price: €450
Class Price: €450 (€375 65% price)
Click here for international and corporate pricing.

To Register for:
Live Class Click Here
Online Class Click Here
.

 

Follow us on FacebookFollow us on GooglePlusFollow us on TwitterFollow us on PinterestFollow us on YouTubeFollow us on Linkedin