Mi van, ha az üzletnek nem kell komolynak lennie, stresszesnek és unalmasnak?

Valami mást kértél? Üdv az Üzlet Örömében, ez egy globális cég, ami megerősít abban, hogy tudd amit tudsz, és furcsamód, élvezd az üzletet is.

Ha bármi lehetséges lenne az üzletben, mit választanál?

Mi van, ha az üzletnek nem kell keménynek és nem bulisnak lennie? Szeretnél egy más valóságot teremteni az üzlettel önmagadnak?

Az Üzlet Öröme nem a több munkáról, stresszről vagy a neked szóló feladatokról szól, arról szól, hogy más módon csináljunk dolgokat – ez egy új paradigma, egy új módja a létezésnek.

___________    SIMONE MILASAS, (A JOB ALAPÍTÓJA / LÉTREHOZÓJA)     ___________

Ahhoz, hogy meg tudd nézni a videót magyar felirattal, kattints a “setting” kerekecskére a videó alján, válaszd ki azt, hogy “subtitles” (feliratok) és utána azt, hogy “Hungarian” (magyar)..

Mi van, ha az üzletnek nem kell keménynek és nem bulisnak lennie? Szeretnél egy más valóságot teremteni az üzlettel önmagadnak?

Mi van, ha az üzlet és a buli nem zárják ki egymást?

Készen állsz a változásra?

Simone Milasas, a Joy of Business szerzője és a létrehozója / alapítója a cégnek, összeállított egy mókás, (instruktív) videó sorozatot arról, hogy Vigyél jókedvet újra az üzletedbe, a világszerte elismert Access Consciousness® eszközöket alkalmazva.

 

 

 

 

 

 

Nézd meg a blogunkat

 

Thriving With A Conscious Business

What does the term ‘conscious business’ mean to you? As soon as the word ‘conscious’ is used, some people go straight to the conclusions they have made. If you have any assumptions or definitions about a ‘conscious business’, then that limits your capacity to actually...

read more

How To Embrace Empty Nest Syndrome

Having your children leave home can be hard, even heartbreaking. Research has found that the ‘Empty Nesters Syndrome’ phenomenon can provoke identity crisis and feelings of severe loss for parents. What if though, this new reality provided better opportunities for...

read more

 

Találkozz olyan Joy of Business Facilitátorokkal, akik beszélnek magyarul

A Joy of Business Facilitátorok Joy of Business – Üzlet Öröme – kurzust facilitálnak, privát beszélgetéseket kínálnak, a saját teremtéseiket és még ennél is többet! Mik a végtelen lehetőségek az üzletednek?

 

Katarina Nilsson

Based: Stockholm, Sweden

Bio and Upcoming Classes

 Olvasd el a könyvet

 

 

 

 

ELKÜLDJÜK A 3 RÉSZES INGYENES VIDEÓ SOROZATOT

 

 

 

 Keress egy magyarra tolmácsolt kurzust

 

 

 

Follow us on FacebookFollow us on GooglePlusFollow us on TwitterFollow us on PinterestFollow us on YouTubeFollow us on Linkedin