Mi van, ha az üzletnek nem kell komolynak lennie, stresszesnek és unalmasnak?

Valami mást kértél? Üdv az Üzlet Örömében, ez egy globális cég, ami megerősít abban, hogy tudd amit tudsz, és furcsamód, élvezd az üzletet is.

Ha bármi lehetséges lenne az üzletben, mit választanál?

Mi van, ha az üzletnek nem kell keménynek és nem bulisnak lennie? Szeretnél egy más valóságot teremteni az üzlettel önmagadnak?

Az Üzlet Öröme nem a több munkáról, stresszről vagy a neked szóló feladatokról szól, arról szól, hogy más módon csináljunk dolgokat – ez egy új paradigma, egy új módja a létezésnek.

___________    SIMONE MILASAS, (A JOB ALAPÍTÓJA / LÉTREHOZÓJA)     ___________

Ahhoz, hogy meg tudd nézni a videót magyar felirattal, kattints a “setting” kerekecskére a videó alján, válaszd ki azt, hogy “subtitles” (feliratok) és utána azt, hogy “Hungarian” (magyar)..

Mi van, ha az üzletnek nem kell keménynek és nem bulisnak lennie? Szeretnél egy más valóságot teremteni az üzlettel önmagadnak?


Mi van, ha az üzlet és a buli nem zárják ki egymást?

Készen állsz a változásra?

Simone Milasas, a Joy of Business szerzője és a létrehozója / alapítója a cégnek, összeállított egy mókás, (instruktív) videó sorozatot arról, hogy Vigyél jókedvet újra az üzletedbe, a világszerte elismert Access Consciousness® eszközöket alkalmazva.

 

 


 

 

 

 

Nézd meg a blogunkat

 

How To Navigate A Career Change

Alone I go quickly; together we go far. After several years at the same role in your company, you may wish to move and find a new job. This may be a choice to advance your career, improve your wages or simply to find a more interesting career. Sometimes you just know... read more

Cómo pagué $187,000 dólares de deuda

Hace 14 años tenía un  negocio, viajaba por el mundo y realmente deseaba contribuirle al planeta. También tenía una deuda de $187,000 dólares, sin tener mayor forma de cambiar el rumbo.  Y entonces conocí a un hombre que cambiaría mi vida. En ese tiempo tenía un... read more

 

Találkozz olyan Joy of Business Facilitátorokkal, akik beszélnek magyarul

A Joy of Business Facilitátorok Joy of Business – Üzlet Öröme – kurzust facilitálnak, privát beszélgetéseket kínálnak, a saját teremtéseiket és még ennél is többet! Mik a végtelen lehetőségek az üzletednek?

 

Katarina Nilsson

Based: Stockholm, Sweden

Bio and Upcoming Classes

 Olvasd el a könyvet

 

 

 

 

ELKÜLDJÜK A 3 RÉSZES INGYENES VIDEÓ SOROZATOT

 

 

 


 Keress egy magyarra tolmácsolt kurzust

 

 

 

Follow us on FacebookFollow us on GooglePlusFollow us on TwitterFollow us on PinterestFollow us on YouTubeFollow us on Linkedin