Mi van, ha az üzletnek nem kell komolynak lennie, stresszesnek és unalmasnak?

Valami mást kértél? Üdv az Üzlet Örömében, ez egy globális cég, ami megerősít abban, hogy tudd amit tudsz, és furcsamód, élvezd az üzletet is.

Ha bármi lehetséges lenne az üzletben, mit választanál?

Mi van, ha az üzletnek nem kell keménynek és nem bulisnak lennie? Szeretnél egy más valóságot teremteni az üzlettel önmagadnak?

Az Üzlet Öröme nem a több munkáról, stresszről vagy a neked szóló feladatokról szól, arról szól, hogy más módon csináljunk dolgokat – ez egy új paradigma, egy új módja a létezésnek.

___________    SIMONE MILASAS, (A JOB ALAPÍTÓJA / LÉTREHOZÓJA)     ___________

Ahhoz, hogy meg tudd nézni a videót magyar felirattal, kattints a “setting” kerekecskére a videó alján, válaszd ki azt, hogy “subtitles” (feliratok) és utána azt, hogy “Hungarian” (magyar)..

Mi van, ha az üzletnek nem kell keménynek és nem bulisnak lennie? Szeretnél egy más valóságot teremteni az üzlettel önmagadnak?


Mi van, ha az üzlet és a buli nem zárják ki egymást?

Készen állsz a változásra?

Simone Milasas, a Joy of Business szerzője és a létrehozója / alapítója a cégnek, összeállított egy mókás, (instruktív) videó sorozatot arról, hogy Vigyél jókedvet újra az üzletedbe, a világszerte elismert Access Consciousness® eszközöket alkalmazva.

 

 


 

 

 

 

Nézd meg a blogunkat

 

Joie du Business avec Laurence Favier

Après 24 séances, le club de lecture de la Joie du Business – le livre écrit par Simone Milasas – est terminé. Quel plaisir de se retrouver autour d’un chapitre chaque semaine et d’explorer tout ces outils pragmatiques et faciles à mettre en œuvre.... read more

Show Me The Money!

No one needs to have a money problem,” creator of Joy of Business, Simone Milasas said recently. “If you tap into the energy of money and the amount of money there is around the world, there is lots of it!”   Here are Simone Milasas top tips for ease with money:-... read more

Why Adventure Is Key To A Successful Business

For years, researchers have been trying to define the personality traits that make a successful entrepreneur and, from all these studies, one important detail has emerged: there is no reliable link between specific personality traits and success in business. Business... read more

 

Találkozz olyan Joy of Business Facilitátorokkal, akik beszélnek magyarul

A Joy of Business Facilitátorok Joy of Business – Üzlet Öröme – kurzust facilitálnak, privát beszélgetéseket kínálnak, a saját teremtéseiket és még ennél is többet! Mik a végtelen lehetőségek az üzletednek?

 

Katarina Nilsson

Based: Stockholm, Sweden

Bio and Upcoming Classes

 Olvasd el a könyvet

 

 

 

 

ELKÜLDJÜK A 3 RÉSZES INGYENES VIDEÓ SOROZATOT

 

 

 


 Keress egy magyarra tolmácsolt kurzust

 

 

 

Follow us on FacebookFollow us on GooglePlusFollow us on TwitterFollow us on PinterestFollow us on YouTubeFollow us on Linkedin