Mi van, ha az üzletnek nem kell komolynak lennie, stresszesnek és unalmasnak?

Valami mást kértél? Üdv az Üzlet Örömében, ez egy globális cég, ami megerősít abban, hogy tudd amit tudsz, és furcsamód, élvezd az üzletet is.

Ha bármi lehetséges lenne az üzletben, mit választanál?

Mi van, ha az üzletnek nem kell keménynek és nem bulisnak lennie? Szeretnél egy más valóságot teremteni az üzlettel önmagadnak?

Az Üzlet Öröme nem a több munkáról, stresszről vagy a neked szóló feladatokról szól, arról szól, hogy más módon csináljunk dolgokat – ez egy új paradigma, egy új módja a létezésnek.

___________    SIMONE MILASAS, (A JOB ALAPÍTÓJA / LÉTREHOZÓJA)     ___________

Ahhoz, hogy meg tudd nézni a videót magyar felirattal, kattints a “setting” kerekecskére a videó alján, válaszd ki azt, hogy “subtitles” (feliratok) és utána azt, hogy “Hungarian” (magyar)..

Mi van, ha az üzletnek nem kell keménynek és nem bulisnak lennie? Szeretnél egy más valóságot teremteni az üzlettel önmagadnak?

Mi van, ha az üzlet és a buli nem zárják ki egymást?

Készen állsz a változásra?

Simone Milasas, a Joy of Business szerzője és a létrehozója / alapítója a cégnek, összeállított egy mókás, (instruktív) videó sorozatot arról, hogy Vigyél jókedvet újra az üzletedbe, a világszerte elismert Access Consciousness® eszközöket alkalmazva.

 

 

 

 

 

 

Nézd meg a blogunkat

 

Six Reasons Mothers Make Great Business Leaders

I have learned that nothing you have accomplished is superfluous; nothing is a waste of time. The skills that a woman naturally acquires in the act of being a mum are incredibly valuable in the business world. Having built a thriving private practice and several...

read more

Create Six Months of Work in One

One of my favorite things about the Joy of Business Tools is the speed in which they allow you to create things. It is truly the fast track you have been looking for.   Recently I have been working on a project developing an old family estate into a wedding venue and...

read more

How To Create Joy In Business

Did it ever occur to you that business could be fun? How this world teaches us to do business is to take it very seriously and work hard, and perhaps you can enjoy yourself later. Fortunately, that’s not the only way business can be created. If you desire something...

read more

 

Találkozz olyan Joy of Business Facilitátorokkal, akik beszélnek magyarul

A Joy of Business Facilitátorok Joy of Business – Üzlet Öröme – kurzust facilitálnak, privát beszélgetéseket kínálnak, a saját teremtéseiket és még ennél is többet! Mik a végtelen lehetőségek az üzletednek?

 

Katarina Nilsson

Based: Stockholm, Sweden

Bio and Upcoming Classes

 Olvasd el a könyvet

 

 

 

 

ELKÜLDJÜK A 3 RÉSZES INGYENES VIDEÓ SOROZATOT

 

 

 

 Keress egy magyarra tolmácsolt kurzust

 

 

 

Follow us on FacebookFollow us on GooglePlusFollow us on TwitterFollow us on PinterestFollow us on YouTubeFollow us on Linkedin