Što ako poslovanje ne bi trebalo biti ozbiljno, stresno ili dosadno?

Jeste li tražili nešto drugačije? Dobrodošli u Radost poslovanja, svjetsku tvrtku koja vas osnažuje vašem znanju i začudo da također uživate u poslovanju.

Ako bi sve bilo moguće u poslovanju što biste izabrali?

Što ako poslovanje ne bi trebalo biti teško i nezabavno? Biste li htjeli stvarati drugačiju stvarnost s poslovanjem za sebe?

Radost poslovanja ne govori o stvaranju više posla, stresa ili zadataka za vas, govori o tome da stvari radite drugačije – nova paradigma i novi način bivanja.

___________    SIMONE MILASAS, (FOUNDER/CREATOR of JOB)     ___________

“Ovaj tečaj sa Simonom je u potpunosti razbio moju paradigmu o poslovanju i kako ono treba izgledati. I stvarno je tako kako Simone kaže, ne morate imati svoje vlastito poslovanje kako bi imali radost u tome što radite. Ovom tečaju može pristupiti bilo tko, čak i za nezaposlene osobe jer poslovanje je i vaš život, a ne samo posao kojeg svakodnevno radite. Ako pak imate svoje vlastito poslovanje s alatima i facilitacijom koju Simone s nevjerojatnom lakoćom pruža vam uvelike može doprinijeti. Nikad nisam mislio da radost i poslovanje mogu stati u istu rečenicu, no Simone mi je pokazala da je to itekako moguće! Ogromna zahvalnost za Simone i njenu velikodušnost da nam pruži priliku da promijenimo ne samo to što svijet i ljudi misle o poslovanju, već i sami svijet!”

Ivan Ladišić

Access Consciousness® Certified Facilitator

Pročitajte knjigu
Pridružite se knjižnom klubu

Pronađite tečaj preveden na hrvatski

All of life comes to us with ease and joy and glory®

Right and wrong, good and bad, POD and POC, all 9, shorts, boys and Beyonds®.

What else is possible?

How does it get any better than this?

What contribution can you be?

What’s right about this I’m not getting?

Who does it belong to?

What future can you create with the choices you make today?

Featured in: