Joy of Business – Radost poslovanja v Sloveniji

Joy of Business – opozorilo:

Udeležba JOB seminarja ne bo podobna nobeni drugi vaši udeležbi na poslovnem seminarju. Seminar ne bo resen, ne boste delali zapiskov, ne bo o nečem, kar boste opravili ali pa ne, ne bomo vas ocenjevali. Odprili pa se boste možnosti večje prihodnosti, zmožnosti, da se smejete svojim izbiram in skočili bomo z roba, ki se mu že dolgo časa upirate. Konec je čakanja. Čas je za kreiranje.

Joy of Business seminarji

Access Business 101 – Poslovanje na drugačen način – 19. april 2017 z Simone Milasas

Access Business 102 – Avantura posla in življenja – 20-21. april 2017 z Simone Milasas

Čas Je Za Čarovnijo V Biznisu! 20. april 2017 z Haris Omanovič

 

 

Access Business 101 – Drugačno Poslovanje

Na tej delavnici dobite nekaj pragmatičnih orodij in procesov Access Consciousness-a, ki se lahko nanašajo na vaš posel in vaše finance.

“Ko sem začel uporabljati orodja po delavnici sem povečal svoje denarne tokove in začel sem ustvarjati dobiček. Bilo je preprosto, zabavno in še vedno se sprašujem, kaj je še mogoče.” Sam, Australija

Vaš posel naj bi bil nekaj, kar je zabavno za vas kreirati vsak dan. Če ni, zakaj še vedno vztrajate? Ta delavnica postavlja vprašanje: “Kaj če bi bil posel zabaven in kaj če denar sledi radosti in ne obratno?” V celoti vam ta delavnica da orodja, ki jih lahko uporabljate, da skreirate več na vsakem področju poslovanja in na vsakem nivoju. Ni samo za poslovneže ali lastnike podjetij. Po tej delavnici boste dobili večji občutek za radost poslovanja, s čimer lahko spremenite vse..

Access Business 102 – Avantura posla in življenja

Dobrodošli na dvo dnevni avanaturi posla in življenja! Kaj je to? Kaj če se ne bi nikoli predali, nikoli prenehali in nikoli obupali in vedno kreirali?

Način, na katerega razmišljate o svojem poslu (in vašem življenju) ga bo ali kreiral ali zmanjšal. Ta delavnica vam bo dala dinamična Access Consciousness orodja za uporabo v poslu in življenju, katera vas opolnomočajo pri kreiranju, pri spraševanju po možnostih, da se prikažejo, za katere še sploh niste vprašali. Vsaka izbira, ki jo naredite, kreira zavedanje.

Se vse v vašem poslu vrti le okoli denarja? Kaj če obstaja drugačna možnost? Če se vse vrti zgolj okoli denarja, boste tako omejili možnosti in kreativnost, ki se lahko pojavi. Kaj če je vaša finančna resničnost nekaj, kar lahko povečate z lahkoto? Koliko denarnih tokov si želite dodati v svoje življenje? Koliko denarja si resnično želite kreirati?

Ta delavnica je za lastnike podjetij, direktorje, zaposlene, delodajalce, moške, ženske, za kogarkoli ki si želi kreirati več v življenju in poslu. Ali ste vedeli da so priročniki delavnice Radost poslovanja sedaj na voljo tudi v drugih jezikih? V tem trenutku so v francoskem, slovenskem, nemškem, turškem, madžarskem in japonskem jeziku.

Čas je za čarovnijo v biznisu! – vodi Haris Omanovič

 

Kaj če v življenju in poslu ne rabi biti vse tako težko. Koliko bi radi uspeli v tej realnosti, kreirali več denarja tako, da veliko delate?

Kaj če je še kaj drugega mogoče? Kaj če je lahko veliko bolj lahkotno, veliko več radosti?

Koliko skrivate čarobnost življenja in čarobnost sebe? Kakšno spremembo lahko skreirate v življenju in v svojem poslu, če jo začnete uporabljati?

Kaj je mogoče, če vključite čarovnijo v svoj posel i začnete kreirati, kar vam paše?

 

KDO JE HARIS

Haris Omanovič, voditelj delavnic Joy of Business in certificirani facilitator Access Consciousness, je podjetnik že več kot desetletje z izkušnjami v prodaji, marketingu, medijih, storitvah in financah. V zadnjih petih letih pa se ukvarja predvsem z vodenjem delavnic osebne rasti, life-coachingom. Skupaj z udeleženci svojih delavnic, osebnih srečanj in na seminarjih, ki se jih udeležuje po celem svetu, raziskuje, kaj vse je lahko življenje, kaj vse smo lahko s telesom, z drugimi ljudi in kaj vse lahko še skreiramo. Zanima ga življenje onkraj vsega znanega in predstavljivega. Vedno znova raziskuje nedojemljiv način življenja in življenje onkraj dosega domišljije.

Follow us on FacebookFollow us on GooglePlusFollow us on TwitterFollow us on PinterestFollow us on YouTubeFollow us on Linkedin