Upcoming Classes

Dobrodošli na dva dana avanture poslovanja i življenja! Što je to? Dakle, što ako nikad ne odustanete i nikad ne posustanete i neprestano kreirate?

Način na koji razmišljate o svom poslovanju (i svom životu) će se ili kreirati ili umanjiti. Ovaj će vam tečaj dati dinamične alate Access Consciousnessa za korištenje u poslovanju i življenju koji vas osnažuju da nastavite kreirati, da nastavite tražiti mogućnosti da se pojave koje još niste tražili. Svaki vaš izbor stvara više svijesti.

Da li je u vašem poslovanju jedino važan novac? Što ako postoji drugačija mogućnost? Ako vam je važan jedino novac ograničavate mogućnosti i kreativnost koje se mogu pojaviti. Što ako je vaša realnost nešto što možete povećati s lakoćom? Koliko biste izvora prihoda željeli dodati svom poslovanju? Koliko biste novca zaista željeli kreirati?

Ovo je tečaj za vlasnike poslovanja, managere, zaposlenike, poslodavce, muškarce, žene, svakoga tko želi kreirati više u svom životu i poslovanju.

Click here for international and corporate pricing


Upcoming Classes:

No upcoming listed yet

 

Follow us on FacebookFollow us on GooglePlusFollow us on TwitterFollow us on PinterestFollow us on YouTubeFollow us on Linkedin