Üzlet Öröme Figyelmeztetés:

 

 

 

 

Ha részt veszel egy JOB (Joy of Business – Üzlet Öröme) kurzuson, az nem fog semmilyen más üzleti tanfolyamhoz hasonlítani, amin valaha is részt vettél. Nem lesz komoly. Nem a jegyzetelésről fog szólni, nem olyasmi lesz, amin átmész vagy megbuksz, nem fognak ítélkezni rajtad. Viszont rendelkezni fogsz egy nagyszerűbb jövő lehetőségével, azzal a képességgel, hogy nevess a választásaidon, és leugrunk a szikla széléről, amin eddig tipegve várakoztál.
A várakozásnak vége. Itt az ideje teremteni.

Az életed nem lesz ugyanaz, ahogyan az üzleted és a pénzáramlásod sem.

Kurzusok

 

 

 

 

 

Üzlet öröme ízelítő

Mi lenne, ha hajlandó lennél valami mással rendelkezni az üzletben, mint eddig valaha – és ez bulis lehetne? Ezen az ízelítőn az Üzlet Öröme Minősített Facilitátorod erre és még ettől is többre invitál téged.

 

 

 

 

 

 

 

 

Access Üzleti 101 (Alapismeretek) – Egy más út az üzletben

“Amikor elkezdtem használni a kurzuson kapott eszközöket, megnövekedett a bevételem és a profitom. Könnyű volt, bulis, és továbbra is kérdezem a mi egyéb lehetségest.” Sam, Ausztráliából.

 

 

 

 

 

 

Access Üzleti 102 – Az üzlet és élet kalandja

Mi is ez? Mi lenne, ha soha nem hátrálnál meg, soha nem adnád fel és mindig teremtenél?

Az, ahogyan az üzletedre gondolsz (és az életedre), az vagy teremti, vagy összezsugorítja azt. Ezen a kurzuson dinamikus Access Consciousness eszközöket kapsz, amit használhatsz az üzletedben és az életedben, amik megerősítenek abban, hogy továbbra is teremts, hogy továbbra is kérd a lehetőségek felbukkanását, amiket még eddig nem kértél. Minden egyes választás, amit meghozol, éberséget teremt.

 

 

 

 

 

 

Joy of Business Facilitátor kurzus (4 days)

A Joy of Business Facilitátori kurzus meghívás egy más módra az üzletben, egy olyanra, amelyben az öröm a teremtés, produktivitás és a mindennapi élet hatalmas részét képezi. A facilitátor tanfolyam az Üzlet Öröme alapvető eszközeinek széles skáláját veszi át, amik facilitálhatják és megváltoztathatják az üzlet területeit, beleértve a pénzt, anyagiakat, alkalmazottakat, teremtést, produktivitást, kommunikációt, mókát, ismétlődő bomlasztó mintákat és sok mást. A sokoldalú és pragmatikus eszközökkel tele Access Consciousness® háttérrel rendelkező Joy of Business Facilitátorok (JCF’s) kettős tréning háttárrel rendelkeznek, ami lehetővé teszi nekik, hogy folyamatosan változó, bulis, és másfajta dinamikus kurzusokat facilitáljanak. Működik neked az, amit jelenleg csinálsz? Ha nem, akkor most van itt az idő arra, hogy megváltoztasd azt, ahogy az életed megjelenik?

 

 

 

All of life comes to us with ease and joy and glory®

Right and wrong, good and bad, POD and POC, all 9, shorts, boys and Beyonds®.

What else is possible?

How does it get any better than this?

What contribution can you be?

What’s right about this I’m not getting?

Who does it belong to?

What future can you create with the choices you make today?

Featured in: