"De JOY of Business? Wat is dat? Wat betekent het? Heb jij JOY/PLEZIER in Business? Is het mogelijk om met joy/plezier je bedrijf te runnen?

De schrijfster van het boek Joy of Business, Simone Milasas, ontdekte de oneindige mogelijkheden in Business. Hoe zou het zijn als jij ook ontdekt wat de oneindige mogelijkheden zijn voor jouw Business? In deze wereld zien mensen vaak niet de mogelijkheden in hun Business. Ze runnen hun bedrijven vanuit noodzaak. Wat als dit anders zou kunnen? Wat als jij het anders zou kunnen zien? Wat als jij wist dat er voor jouw Business een andere mogelijkheid was?"

Voor Simone is business iets wat steeds kan veranderen en verder kan ontwikkelen. Het gaat erom, dat je steeds weer vragen blijft stellen, het gaat niet om conclusies, oordelen of antwoorden over jouw bedrijf. Wat als je open kunt staan voor de oneindige mogelijkheden voor jouw bedrijf. Het gaat om mogelijkheden, mogelijkheden waar je nog nooit aan gedacht had. Wat als jouw ideeën, waarvan je dacht, dat ze niet het goed waren, toch goed blijken te zijn? Wat als wat niet werkte of verkeerd was, toch zou werken? Zou dat een verandering en een ommekeer in jou en jouw bedrijf creëren?

Wat als niemand een antwoord had en er ruimte zou zijn zodat informatie, mogelijkheden en keuzes konden verschijnen? Wat als jij er op eigen kracht binnen jouw bedrijf zou erkennen? Wist je dat de meeste bedrijven worden vernietigd door de mensen die ze hebben opgericht? Wat als je er voor kiest om te stoppen met het controleren van wat je hebt besloten dat juist is voor jouw bedrijf? Wat zou er dan nog meer kunnen verschijnen?

Wat als het gaat om bijdragen, empowerment, gemak, VREUGDE, vragen en keuze? Wat is er dan mogelijk voor jouw bedrijf?

Wat is er nog meer mogelijk?®World wide Price: Free
Class Price: Free!
Click here for international and corporate pricing.

To Register for:
Live Class Click Here
.

 

All of life comes to us with ease and joy and glory®

Right and wrong, good and bad, POD and POC, all 9, shorts, boys and Beyonds®.

What else is possible?

How does it get any better than this?

What contribution can you be?

What’s right about this I’m not getting?

Who does it belong to?

What future can you create with the choices you make today?

Featured in: