Na tej delavnici dobite nekaj pragmatičnih orodij in procesov Access Consciousness-a, ki se lahko nanašajo na vaš posel in vaše finance.

"Ko sem začel uporabljati orodja po delavnici sem povečal svoje denarne tokove in začel sem ustvarjati dobiček. Bilo je preprosto, zabavno in še vedno se sprašujem, kaj je še mogoče." Sam, Australija

Vaš posel naj bi bil nekaj, kar je zabavno za vas kreirati vsak dan. Če ni, zakaj še vedno vztrajate? Ta delavnica postavlja vprašanje: “Kaj če bi bil posel zabaven in kaj če denar sledi radosti in ne obratno?” V celoti vam ta delavnica da orodja, ki jih lahko uporabljate, da skreirate več na vsakem področju poslovanja in na vsakem nivoju. Ni samo za poslovneže ali lastnike podjetij. Po tej delavnici boste dobili večji občutek za radost poslovanja, s čimer lahko spremenite vse..

Click here for international and corporate pricingMore Information:

Je že čas za avanturo posla in življenja?

Joy of Business seminarji so totalno odklepanje kreiranju življenja in posla onkraj vsega, kar ste si sploh lahko predstavljali.

Gre za zelo transformativne seminarje z ogromno neverjetnimi in osvobajajočimi verbalnimi procesi, ozaveščanji in spremembami.

Skupaj sta jih razvila Gary Douglas, ustanovitelj Access Consciousnessa, in Simone Milasas, Accessova svetovna koordinatorica. Sproti pa se seminarji nadgrajujejo z najnovejšimi Accessovimi procesi in orodji.

Skozi Joy of Business seminarje postanemo sprememba v kreiranju svojega življenja, odpremo se prejemanju, odpremo se sokreiranju z ljudmi, dovolimo si imeti denar in ga začnemo uporabljati za kreiranje še več. Kaj če je posel lahko lahkotnost? Kaj če je posel lahko totalna radost?

Kakšen kreator lahko postanete v vašem življenju? Kaj je mogoče kreirati z ljudmi? Koliko denarja bi lahko imeli? Je zdaj čas?

Joy of Business seminarji so del Access Consciousnessa, ki je razširjen po celem svetu. Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo, da bi uresničeval sebe in zaživel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar že vemo.

KDO JE HARIS?

Haris Omanovič, voditelj delavnic Joy of Business in certificirani facilitator Access Consciousness, je podjetnik že več kot desetletje z izkušnjami v prodaji, marketingu, medijih, storitvah in financah. V zadnjih šestih letih pa se ukvarja predvsem z vodenjem delavnic osebne rasti, life-coachingom. Skupaj z udeleženci svojih delavnic, osebnih srečanj in na seminarjih, ki se jih udeležuje po celem svetu, raziskuje, kaj vse je lahko življenje, kaj vse smo lahko s telesom, z drugimi ljudi in kaj vse lahko še skreiramo. Zanima ga življenje onkraj vsega znanega in predstavljivega. Vedno znova raziskuje nedojemljiv način življenja in življenje onkraj dosega domišljije.

Udeležence njegovih delavnic spodbuja, da začnejo živeti življenje po svoje, da postanejo vir kreiranje novega in kreirajo svojo realnost na vseh področjih življenja.

Z life-coachingom se je začel ukvarjati, zato da bi pomagal ljudem in spremenil svet. Zdaj to počne, ker je to njegova največja radost. Njegovo življenje je preprosto neskončno raziskovanje življenja, naših možnosti in zmožnosti.

Seminarji Joy of Business so mu način, kako trenutno najbolj uresničuje sebe in so uresničitev sanj, ki si jih ni upal niti sanjati. Skupaj z drugimi ljudmi po celem svetu odkriva, kakšna radost kreiranja in življenja smo lahko.

Kaj vse smo še lahko, kar si nismo mogli niti predstavljati? Vabljeni v raziskovanje, kakšen čudež je lahko življenje.

Termin: Petek – nedelja, 23. – 25. juniij 2017 od 10. do 18. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 1240 eur (cena za Slovenijo)

  • 360 eur je seminar Access Business 101, ki poteka prvi dan
  • 880 eur je seminar Access Business 102, ki poteka preostala dva dneva
  • Ni predpogojev za udeležbo

Obvezne so prijave na team@haris.si ali 040 504 127.


World wide Price: $500
Class Price: 360 € za Slovence
Click here for international and corporate pricing.

To Register for:
Live Class Click Here
.

 

Follow us on FacebookFollow us on GooglePlusFollow us on TwitterFollow us on PinterestFollow us on YouTubeFollow us on Linkedin