What if business had a joy to it? In this taster featuring the tools and concepts of Joy of Business® and Access Consciousness® you are invited to look at business (and money) from a totally different place.

What if you were willing to have something different to what you ever had before in business - and it could be fun? In this taster your Joy of Business Certified Facilitator will invite you to this possibility and more.More Information:

5 čarobnih korakov do več denarja – vodi Haris Omanovič

Kako kreirate v svojem življenju?

Kako vam gre s financami? Bi želeli več denarja pa se vam zdi, da ga ni nikoli dovolj?

Vam obstoječa finančna realnost ne zadostuje in bi radi kreirali drugače?

Veste, da je možno še kaj drugega in nikakor ne najdete načina, kako to kreirati?

Spoznali bomo pet čarobnih korakov, s katerimi lahko spremenimo vse v svojem življenju.

Delavnico vodi Haris Omanovič, ki je v zadnjih več kot petih letih razvijal različne tehnike osebne rasti in načine delovanja v življenju skozi več kot 700 delavnic osebne rasti, ki jih je vodil. Udeležil pa se je tudi več seminarjev po svetu pri različnih izvajalcih. Vseskozi se uči iz življenja ter skozi svoje delo in to podaja naprej skozi nove delavnice. Podjetnik je že več kot deset let, razvijal je različna podjetja, deloval v različnih dejavnostih storitev, prodaje, vodenja in trženja. Živi svoje sanje in z veseljem pomaga to živeti tudi drugim.

Haris je certificiran voditelj seminarjev Access Consciusness, voditelj Joy of Business seminarjev, delavnic Access Bars in Accessovih Telesnih procesov, opravljene ima Access Consciousness seminarje: Foundation, Choice of Possibilities, Energetic Synthesis of Being, Symphony of Possibilities, Facilitators class, Joy of Business seminarje in Body Class.

Termin: Nedelja, 29. januar 2017, od 18. do 21. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 22 eur

  • AKCIJA ZA TROJKE: Če se na delavnico prijavite in udeležite trije skupaj, stane za vse tri 33 eur.

Obvezne so prijave na info@hisaradosti.com ali 040 504 127.

Več na www.hisaradosti.com


World wide Price: See Below
Click here for international and corporate pricing.

To Register for:
Live Class Click Here
.

 

Follow us on FacebookFollow us on GooglePlusFollow us on TwitterFollow us on PinterestFollow us on YouTubeFollow us on Linkedin