Ovaj vam tečaj donosi neke pragmatične alate i procese iz Access Consciousnessa koje možete primijeniti na svoje poslovanje i na svoje financije.

"Nakon što sam koristio alate s ovog tečaja zapravo sam povećao izvore prihoda i profit. To je bilo lagano, zabavno i nastavljam postavljati pitanja o tome što je još moguće." Sam, Australija.

Vaše poslovanje trebalo bi biti nešto što vam je zabavno kreirati svaki dan. Ako nije, zašto ste u poslovanju? Ovaj tečaj postavlja pitanja "Što ako bi poslovanje bilo zabavno, i ako bi novac sljedio radost, a ne obrnuto?" Ovaj tečaj donosi vam alate koji se mogu koristiti da kreirate više u bilo kojem aspektu poslovanja i na bilo kojoj razini. Ne samo za korporacije ili vlasnike poslovanja, vratit ćete se s ovog tečaja s većim osjetom radosti u poslovanju i da možete promijeniti doslovno sve.

Click here for international and corporate pricing

 More Information:

Access Poslovanje 101: Poslovanje na drugačiji način, radionica s Harisom

Nedjelja, 12. Veljača – 9-18h

Tečajevi Radosti Poslovanja su posebni tečajevi Access Consciousness-a. Oni su pozivnica da kreirate više u svom životu i poslovanju s potpunom lakoćom i radošću. Tečajevi Radosti Poslovanja su jedni od su jedni od tečajeva koji mijenjaju život i jedni od najpraktičnijih. Kakav je život kakvog biste voljeli kreirati? Što ako je poslovanje nešto potpuno drugačije? Jeste li voljni ući u Radost Poslovanja?

Lokacija događaja: Zagreb, Hrvatska

Možete poslati svoj interes na mail: team@haris.si

360 eur je cijena za Hrvatsku!

VIŠE INFORMACIJA I PRIJAVA: http://www.haris.si/croatia/


World wide Price: 500.00
Click here for international and corporate pricing.

To Register for:
Live Class Click Here
.

 

Follow us on FacebookFollow us on GooglePlusFollow us on TwitterFollow us on PinterestFollow us on YouTubeFollow us on Linkedin