This class is about giving you some pragmatic tools and processes from Access Consciousness that you can apply in your business and your finances.

"After using the tools in this class I actually increased my revenue streams and the profit coming in. It was easy, fun and I'm still asking questions of what else is possible." Sam, Australia.

Your business or job should be something that is fun for you to create every day. If it isn't then why are you doing it?

This class asks the question, "What if business was fun, and money followed joy and not the opposite?" Throughout, this class gives you tools that can be used to create more in any aspect of business and at any level.

Not just for corporates or business owners, you will come away from this class with a greater sense of joy in business to change virtually anything.

Click here for international and corporate pricing.

Did you know that Joy of Business manuals are now available in other languages? We have French, German, Turkish, Hungarian, and Japanese right now.More Information:

Access Business 101 je enodnevni seminar odklepanja nove realnosti na področju kreiranja, posla, financ in povezovanja z ljudmi.

Kaj če ste lahko še veliko več, kot ste si lahko kadarkoli predstavljali? Kaj če je to, kar se vam zdaj zdi nemogoče, lahko preprosto uresničljivo?

Na seminarju se naučimo ogromno orodij, s pomočjo katerih začnemo ustvarjati življenje po svoje in se odpremo neskončnim možnostim. Že sam dogodek je sprememba in je intenziven proces vstopa v novo življenje, novo realnost.

Naučimo se drugačnega delovanja v vsakdanjem življenju in v poslu, trženju, komunikaciji. Naučimo si biti energija, ki je sprememba za svojo okolico. Spoznamo, kako smo lahko življenje in sledimo življenju, sebi.

Skozi seminar se razbije ogromno zaključkov, pričakovanj glede kreiranja, posla, financ in ljudi. Nehamo delovati na teh področjih, kot deluje večina, ampak začnemo kreirati onkraj tega.

Veliko ljudi je še vedno nesrečnih pri svojem kreiranju, v svoji službi, ne živijo, kar bi želeli.

Kakšna sprememba smo lahko za cel planet, če začnemo izbirati radost, sebe, življenje? Kakšna sprememba smo lahko za ljudi?

Kaj že vseskozi veš, da je lahko življenje? 

Joy of Business seminarji so del Access Consciousnessa, ki je razširjen po celem svetu. Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo, da bi uresničeval sebe in zaživel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar že vemo. Joy of Business sta skupaj razvila podjetnica Simone Milasas in Gary Douglas, ustanovitelj Access Consciusnessa.

Delavnico vodi Haris Omanovič, ki je v zadnjih več kot petih letih razvijal različne tehnike osebne rasti in načine delovanja v življenju skozi več kot 700 delavnic osebne rasti, ki jih je vodil. Udeležil pa se je tudi več seminarjev po svetu pri različnih izvajalcih. Vseskozi se uči iz življenja ter skozi svoje delo in to podaja naprej skozi nove delavnice. Podjetnik je že več kot deset let, razvijal je različna podjetja, deloval v različnih dejavnostih storitev, prodaje, vodenja in trženja. Živi svoje sanje in z veseljem pomaga to živeti tudi drugim.

Haris je certificiran voditelj seminarjev Access Consciusness, voditelj Joy of Business seminarjev, delavnic Access Bars in Accessovih Telesnih procesov, opravljene ima Access Consciousness seminarje: Foundation, Choice of Possibilities, Energetic Synthesis of Being, Symphony of Possibilities, Facilitators class, Joy of Business seminarje in Body Class.

Termin: Nedelja, 5. marec 2017, od 10. do 18. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 360 eur

Obvezne prijave na info@hisaradosti.com ali 040 504 127.

Več na www.hisaradosti.com.


World wide Price: $500.00 USD
Class Price: 360 € za Slovence
Click here for international and corporate pricing.

To Register for:
Live Class Click Here
.

 

Follow us on FacebookFollow us on GooglePlusFollow us on TwitterFollow us on PinterestFollow us on YouTubeFollow us on Linkedin