Čas je za čarovnijo v biznisu! - vodi Haris Omanovič

Kaj če v življenju in poslu ne rabi biti vse tako težko. Koliko bi radi uspeli v tej realnosti, kreirali več denarja tako, da veliko delate?

Kaj če je še kaj drugega mogoče? Kaj če je lahko veliko bolj lahkotno, veliko več radosti?

Koliko skrivate čarobnost življenja in čarobnost sebe? Kakšno spremembo lahko skreirate v življenju in v svojem poslu, če jo začnete uporabljati?

Kaj je mogoče, če vključite čarovnijo v svoj posel i začnete kreirati, kar vam paše?

 

KDO JE HARIS

Haris Omanovič, voditelj delavnic Joy of Business in certificirani facilitator Access Consciousness, je podjetnik že več kot desetletje z izkušnjami v prodaji, marketingu, medijih, storitvah in financah. V zadnjih petih letih pa se ukvarja predvsem z vodenjem delavnic osebne rasti, life-coachingom. Skupaj z udeleženci svojih delavnic, osebnih srečanj in na seminarjih, ki se jih udeležuje po celem svetu, raziskuje, kaj vse je lahko življenje, kaj vse smo lahko s telesom, z drugimi ljudi in kaj vse lahko še skreiramo. Zanima ga življenje onkraj vsega znanega in predstavljivega. Vedno znova raziskuje nedojemljiv način življenja in življenje onkraj dosega domišljije.More Information:

Več informacij: team@haris.si


World wide Price: $0
Click here for international and corporate pricing.

To Register for:
.

 

Follow us on FacebookFollow us on GooglePlusFollow us on TwitterFollow us on PinterestFollow us on YouTubeFollow us on Linkedin