Dobrodošli na dvo dnevni avanaturi posla in življenja! Kaj je to? Kaj če se ne bi nikoli predali, nikoli prenehali in nikoli obupali in vedno kreirali?
Način, na katerega razmišljate o svojem poslu (in vašem življenju) ga bo ali kreiral ali zmanjšal. Ta delavnica vam bo dala dinamična Access Consciousness orodja za uporabo v poslu in življenju, katera vas opolnomočajo pri kreiranju, pri spraševanju po možnostih, da se prikažejo, za katere še sploh niste vprašali. Vsaka izbira, ki jo naredite, kreira zavedanje.

Se vse v vašem poslu vrti le okoli denarja? Kaj če obstaja drugačna možnost? Če se vse vrti zgolj okoli denarja, boste tako omejili možnosti in kreativnost, ki se lahko pojavi. Kaj če je vaša finančna resničnost nekaj, kar lahko povečate z lahkoto? Koliko denarnih tokov si želite dodati v svoje življenje? Koliko denarja si resnično želite kreirati?

Ta delavnica je za lastnike podjetij, direktorje, zaposlene, delodajalce, moške, ženske, za kogarkoli ki si želi kreirati več v življenju in poslu. Ali ste vedeli da so priročniki delavnice Radost poslovanja sedaj na voljo tudi v drugih jezikih? V tem trenutku so v francoskem, slovenskem, nemškem, turškem, madžarskem in japonskem jeziku.

Click here for international and corporate pricingWorld wide Price: $1200
Class Price: $1200
Click here for international and corporate pricing.

To Register for:
Live Class Click Here
Online Class Click Here
.

 

Follow us on FacebookFollow us on GooglePlusFollow us on TwitterFollow us on PinterestFollow us on YouTubeFollow us on Linkedin