Üdvözlünk az üzlet és élet két napos kalandján! Mi is ez? Mi lenne, ha soha nem hátrálnál meg, soha nem adnád fel és mindig teremtenél?

Az, ahogyan az üzletedre gondolsz (és az életedre), az vagy teremti, vagy összezsugorítja azt. Ezen a kurzuson dinamikus Access Consciousness eszközöket kapsz, amit használhatsz az üzletedben és az életedben, amik megerősítenek abban, hogy továbbra is teremts, hogy továbbra is kérd a lehetőségek felbukkanását, amiket még eddig nem kértél. Minden egyes választás, amit meghozol, éberséget teremt.

Úgy teszel, mintha az üzlet csak a pénzről szólna? Mi van, ha van más lehetőség? Ha úgy teszel, mintha az egész csak a pénzről szólna, akkor korlátozod a felbukkanható a lehetőségeket és kreativitást. Mi lenne, ha a pénzügyi valóságod olyasmi lenne, amit könnyedén megnövelhetnél? Hány bevételi forrást szeretnél hozzáadni az életedhez? Mennyi pénzt szeretnél teremteni?

Ez a kurzus üzlet tulajdonosoknak szól, vezetőknek, munkáltatóknak, munkavállalóknak, férfiaknak, nőknek, bárkinek, aki többet vágyik teremteni az életében és az üzletében.

Click here for international and corporate pricingWorld wide Price: 1200.00
Class Price: 1200.00
Click here for international and corporate pricing.

To Register for:
Live Class Click Here
Online Class Click Here
Find an Online Group / POD Click Here
.

 

Follow us on FacebookFollow us on GooglePlusFollow us on TwitterFollow us on PinterestFollow us on YouTubeFollow us on Linkedin